Φωτογραφία για παιδιά

Εστιάζοντας στο παρόν, στη στιγμή που θέλουμε να αποτυπώσουμε, η φωτογραφία καλλιεργεί την ενσυνειδητότητα (mindfulness) και γεμίζει τα παιδιά και τους εφήβους με χαρά, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά, με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Δίνουμε τα εφόδια στους μικρούς μας δημιουργούς να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους, ενεργοποιώντας την έμφυτη περιέργειά τους. Μέσα από τη φωτογραφική διαδικασία, ξεκλειδώνουν βασικές δεξιότητες, οξύνουν την οπτική τους αντίληψη και την κριτική τους ματιά σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από εικόνες.

Ανακαλύπτουμε τη δύναμη της εικόνας, πειραματιζόμαστε με το φωτογραφικό μέσο, μαθαίνουμε μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες να παρατηρούμε, να συνθέτουμε, να επιλέγουμε. Συζητάμε τις φωτογραφικές μας λήψεις, αλληλεπιδρούμε ως ομάδα, μοιραζόμαστε τις σκέψεις και το έργο μας με αποδοχή και αυτοπεποίθηση.

Στη διαδρομή αυτή εμπιστευόμαστε τη φαντασία και τη διαίσθησή μας για να οδηγήσουν τα πρώτα μας φωτογραφικά κλικ!

Με πολλή χαρά, στο τέλος του εργαστηρίου, παρουσιάζουμε με πρωτότυπους τρόπους τις φωτογραφίες μας στους αγαπημένους μας.

Εργαστήριο Στιγμιαίας (instant) Φωτογραφίας

Εργαστήριο
Στιγμιαίας Φωτογραφίας
(6-12+ ετών)

Σε αυτό το βιωματικό φωτογραφικό εργαστήριο στιγμιαίας (instant) φωτογραφίας για παιδιά 6-12+ ετών, αφήνουμε τη φαντασία μας να ταξιδέψει μέσα από ιστορίες, πρακτικές της παιδικής yoga και παιχνίδι.

Σε μια ξεχωριστή συνάντηση του παιδικού αυθορμητισμού με το στοιχείο της έκπληξης που προσφέρει η στιγμιαία, “μαγική" εμφάνισης της εικόνας, αποτυπώνουμε φωτογραφικά τη χαρά, τα συναισθήματα και τη δημιουργικότητά μας, εξερευνώντας διαφορετικές οπτικές και τρόπους έκφρασης.

Το εργαστήριο αποτελείται από δυο συναντήσεις και διάρκειας 90 λεπτών η καθεμία. Για την πραγματοποίησή του οι συμμετέχοντες θα πειραματιστούν με στιγμιαίες φωτογραφικές μηχανές Instax Mini 11.

Με την ευγενική χορηγία της Fujifilm Hellas

Ημερομηνίες:

Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 15/10 | 10:00 - 11:30 και η δεύτερη την Κυριακή 22/10 | 10:00 - 11:30. Στα πλαίσια του εργαστηρίου θα οργανώσουμε μαζί με τα παιδιά μια διαφορετική, 'χειροποίητη' παρουσίαση των φωτογραφικών μας έργων!

Πληροφορίες: 6981959667

Δήλωσε συμμετοχή