Φωτογραφία για παιδιά & εφήβους

Εστιάζοντας στο παρόν, στη στιγμή που θέλουμε να αποτυπώσουμε, η φωτογραφία καλλιεργεί την ενσυνειδητότητα (mindfulness) και γεμίζει τα παιδιά και τους εφήβους με χαρά, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά, με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Δίνουμε τα εφόδια στους μικρούς μας δημιουργούς να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους, ενεργοποιώντας την έμφυτη περιέργειά τους. Μέσα από τη φωτογραφική διαδικασία, ξεκλειδώνουν βασικές δεξιότητες, οξύνουν την οπτική τους αντίληψη και την κριτική τους ματιά σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από εικόνες.

Ανακαλύπτουμε τη δύναμη της εικόνας, πειραματιζόμαστε με το φωτογραφικό μέσο, μαθαίνουμε μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες να παρατηρούμε, να συνθέτουμε, να επιλέγουμε. Συζητάμε τις φωτογραφικές μας λήψεις, αλληλεπιδρούμε ως ομάδα, μοιραζόμαστε τις σκέψεις και το έργο μας με αποδοχή και αυτοπεποίθηση.

Στη διαδρομή αυτή εμπιστευόμαστε τη φαντασία και τη διαίσθησή μας για να οδηγήσουν τα πρώτα μας φωτογραφικά κλικ!

Με πολλή χαρά, στο τέλος του εργαστηρίου, παρουσιάζουμε με πρωτύτυπους τρόπους τις φωτογραφίες μας στους αγαπημένους μας.

Φωτογραφία για παιδιά & εφήβους (8-17 ετών)

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε 6 συναντήσεις στο χώρο του Positive Space. Η κάθε συνάντηση διαρκεί μιάμιση ώρα και περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική εφαρμογή.

Για τη συμμετοχή στις φωτογραφικές δραστηριότητες του εργαστηρίου είναι απαραίτητη μια απλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή κινητό.

Δήλωσε συμμετοχή

ΣΑΒ 21, 28 & 11, 18 και 25 Φεβρουαρίου 2023 | 12:30 - 14:00 (ηλικίες 8-12)

ΣΑΒ 21, 28 & 11, 18 και 25 Φεβρουαρίου 2023 | 17:00-18:30 (ηλικίες 13-17)